Vorige Artikel 19 van 56 Volgende

Nebla Verdejo I 6 flessen

€ 47,70 (inclusief 21% btw)

Land I Streek

Spanje, Castilla y León

Druiven

Verdejo

Vinificatie

Op roestvrij staal.

Geur I Smaak

Stuivende neus met aroma’s van van venkel en vers gemaaid gras maar ook met volop tropisch fruit(ananas en mango). De smaak is fris en fruitig en de afdronk volrond.

Lekker bij

Lekker als aperitief, bij lichte voorgerechten, salades, vette vissoorten, schaal- en schelpdieren en jonge kazen.

wijnmaker
Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 te Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen.

Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten.

Vicente Gandía wordt gekarakteriseerd door haar internationale aanpak die ervoor gezorgd heeft dat de wijnen in meer dan 90 landen en in 5 continenten verkocht worden.

Vicente Gandía wordt gezien als het grootste wijngoed in Valencia en omgeving. Daarnaast heeft het wijngoed volgens de internationaal erkende wijngids de Penin Guide, de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdens de prestigieuze internationale competitie AWC Vienna in 2014, is Vicente Gandía uitgeroepen tot de beste Spaanse wijnproducent. In hetzelfde jaar voegde de ‘World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits’ Vicente Gandía toe aan de jaarlijkse lijst van beste wijnhuizen ter wereld.

© 2016 - 2021 joostwijn | sitemap | rss