LIONSCLUB HILVERSUM WIJNACTIE 2022 - 2023

Elk jaar organiseert de Lionsclub Hilversum een succesvolle wijnactie. Sinds de oprichting in 1982 richt Lionsclub Hilversum zich op het organiseren van activiteiten en werven van fondsen voor hulpbehoevenden. Dit jaar is het thema “water”, in het bijzonder drinkwater.

In India is het gebrek aan schoon drinkwater een van de meest ontwrichtende factoren in de gezinnen van de armste kinderen. Stichting 1000children.org zorgt voor waterpompen in de armste gebieden van India, met name in en rondom Egra. Lionsclub Hilversum gaat dit jaar de samenwerking aan met 1000children. Een goede gemotoriseerde drinkwaterput kost zo’n € 2.000,- en voorziet gemiddeld 1.200 mensen van goed drinkwater. Wij hebben de ambitie om, met uw hulp, minimaal zes waterputten te realiseren.

Hoe werkt het?

Van de wijnen op deze pagina wordt 20% van uw bestelling afgedragen aan het goede doel. Maak een keuze uit onderstaande wijnen en voeg deze toe aan uw winkelmandje. Vul vervolgens bij het invoerveld 'actiecode' de volgende actiecode in:

wijnactie

Bestellingen van twee dozen of meer worden in 't Gooi gratis thuisbezorgd . U kunt kleinere bestellingen ook laten bezorgen, hiervoor worden €7,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Vergeet u niet bij het selecteren van uw betaalwijze ook de actiecode wijnactie  in te voeren?   

© 2016 - 2023 joostwijn | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.