Op zoek naar hooggewaardeerde  exclusieve topwijnen, die enkel nog beter worden met de jaren?  Elena Walch stond aan het hoofd van de kwaliteitsrevolutie die Alto Adige de afgelopen decennia heeft doorgemaakt. Haar naam is synoniem geworden voor de prachtige Alpiene wijnen die Alto Adige voortbrengt. De wijnen van Elena Walch hebben karakter, elegantie en een grote persoonlijkheid.

Wij bieden u de kans acht bijzondere wijnenvan Elena Walch te bemachtigen. Deze wijnen zijn beperkt beschikbaar en vinden snel hun weg naar echte wijnliefhebbers. Profiteer nu van onze pré-vente, zodat u verzekerd bent van deze bijzondere wijnen. De uitlevering van de wijnen vindt plaats in oktober 2022.

 

ELENA WALCH: ELEGANT EN VOL KARAKTER

In de jaren 80 bouwde Elena Walch haar bekende wijnhuis in Tramin rondom het ‘terroir’-concept, waarmee ze haar tijd ver vooruit was. Door de wijngaard in te delen in single vineyards, kon ze het terroir laten spreken in de wijn. De terroir-traditie heeft Elena inmiddels overgedragen aan haar dochters Julia en Karoline. Sinds 2015 runnen zij samen met hun moeder het familiebedrijf waarmee ze internationaal veel succes oogsten. Met de komst van de nieuwe generatie blijft de visie van het wijnhuis ongewijzigd: ‘vooruitgang boeken zonder het respect voor traditie te verliezen’. En met vooruitgang zit het zeker goed. Zo kocht de familie in het kader van klimaatopwarming een aantal jaren geleden wijngaarden aan op grote hoogte (>600m) zodat ze de optimale condities voor hun hoogstaande pinot bianco kunnen behouden. 
 

HOE WERKT DE PRÉ-VENTE?

De voorinschrijving loopt tot 26 september 2022. Op deze pagina vindt u de acht wijnen waarvoor u zich kunt inschrijven. U kunt de wijnen per 6 stuks bestellen en betalen via het normale bestelproces in de webwinkel. Zodra wij bericht hebben over de uitlevering van de wijnen, maken wij een afspraak om de wijnen te leveren in oktober 2022. De orders zijn definitief na bevestiging van levering door JOOST WIJN.

 

© 2016 - 2023 joostwijn | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.