Vorige Artikel 4 van 7 Volgende

Delaire Graff Estate Sauvignon Blanc I 6 flessen

€ 87,60 (inclusief btw)

Land I Streek

Zuid-Afrika, Stellenbosch

Druif

Sauvignon Blanc

Geur I Smaak

Een levendig stuivende, bleekgele wijn die de typische indrukken van de gebruikte druivenvariëteit ademt. Dus domineren groene tonen als pas gemaaid gras en buxus. Daarnaast verleiden meer tropische sensaties als die van vijgen, ananas en limoen waardoor je ongeremd van deze Zuid-Afrikaanse assemblage blijft proeven.

Lekker bij

Een geweldig dankbaar aperitief maar in combinatie met rauwe vis,schelp-en schaaldieren komt de veelzijdigheid van Delaires Sauvignon Blanc bij uitstek naar voren.

wijnmaker
Op de flanken van de Botmaskop, een van de pieken van de Helshoogte Pas en vroeger een uitkijkpunt vanwaar men schepen kon zien aankomen, is Delaire Graff Estate gevestigd. Het wijngoed ligt op 300 tot 500 meter hoogte, waar de rijke, watervasthoudende bodem en de verkoelende zeebries voor een trage en perfecte rijping van de druiven zorgen. Bij Delaire wordt vanwege het koele microklimaat gemiddeld drie weken later geoogst dan elders in Stellenbosch. De getalenteerde wijnmaker Morné Vrey is verantwoordelijk voor de verfijnde wijnen van het bedrijf. Morné doorliep stages in Frankrijk en Duitsland, en heeft het potentieel van Delaire Graff Estate tot volle wasdom gebracht. De rode wijnen blinken uit door hun elegantie, stevige fruit en soepele tannines. De witte wijnen imponeren vanwege hun frisheid die het resultaat is van de langzame rijping van de druiven.

© 2016 - 2021 joostwijn | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.