joost wijn levert kwaliteitswijnen van kleine en grote wijnhuizen in het Gooi, maar ook daarbuiten. Wij houden van wijnen die met zorg en inspiratie zijn gemaakt. Wijnen met veel smaak, waarin het terroir, de eigenschappen van het druivenras en de kunde van de wijnmaker goed tot uitdrukking komen.

Onze geschiedenis gaat terug naar 2007. In dat jaar zijn wij gestart met een wijnwinkel op de Albertus Perkstraat in Hilversum. Een winkel om trots op te zijn. Tot drie maal toe op de derde plek geëindigd als beste wijnwinkelwinkel van Nederland. In 2016 is de stap gemaakt van fysieke winkel naar online: joostwijn.nl.

joost wijn werkt samen met verschillende wijnimporteurs. Door dit  te combineren met eigen import, bieden we een mooie en brede wijn portefeuille van kwaliteitswijnen. Wijn waar je niet voor hoeft om te fietsen, maar die gratis thuis wordt afgeleverd.

PROEVERIJEN

Regelmatig organiseren we in Hilversum proeverijen zodat u kunt kennismaken met ons aanbod en nieuwe wijnen in het assortiment. Wilt u liever een proeverij op locatie? Dat kan, wij bieden proeverijen voor groepen vanaf 15 personen.

ADVIES OP MAAT

Bent u op zoek naar wijnadvies? Neem dan contact met ons op! Dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden van uw wensen.

Eelke Boswijk

T 035 621 20 88
​M 06 247 50 378

© 2016 - 2024 joostwijn | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.