WIJNCADEAU

JOOST WIJN heeft talloze mogelijkheden voor uw relatiegeschenken. Deze geschenken worden altijd in overleg met u samengesteld en verpakt. U kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Van geschenkdoos tot mooie houten kist. Tevens zijn er diverse flesformaten en gepersonaliseerde etiketten of verpakkingen mogelijk. Uiteraard is het mogelijk de verschillende wijnen eerst te proeven of u ervan te overtuigen welke wijn u het liefst schenkt aan uw relaties.

Geschenkenbrochure

De december feestmaand is in aantocht. De tijd om elkaar een mooi geschenk te geven, of een goede fles bubbels te ontkurken. Bijvoorbeeld een mooie klassieke champagne van Laurent-Perrier. Of onze eigen import bubbel Donna Giulia uit de Italiaanse Marken van Fattoria Le Terrazze.

De trend van feestdagen van 2020? Uitgebreid thuis dineren met je geliefden, met een hele goede fles wijn en heerlijk eten. Wij adviseren daarom aan relaties de komende feestdagen een grote fles cadeau te geven. Dat is pas echt uitpakken en dubbel te genieten! De verpakking maken we graag op maat. Bijvoorbeeld door het bedrukken van een mooie sleeve, een wikkel om de wijnkist. En het toevoegen van een aanbiedingskaart of een recept voor bij de wijn. Ook de bezorging kan JOOST WIJN volledig uit handen nemen. Inspiratie opoen? Bekijk dan hier onze geschenkenbrochure. Of bekijk hier om onze magnum brochure. Al onze magnums vind je ook op de magnum pagina op JOOSTWIJN.nl.

Voor relatiegeschenken kunt u contact met ons opnemen via 035 621 20 88 of via: info@joostwijn.nl.

 

  • WIJNPROEFSPEL - Italië mix
    WIJNPROEFSPEL - Italië mix
    € 60,00
© 2016 - 2021 joostwijn | sitemap | rss