Artikel 2 van 9

Betuws Wijndomein - Firma Bruis HopHout Thee - alcoholvrij

€ 13,50 (inclusief btw)

Land I Streek

Nederland, Gelderland

Gemaakt van

HopHout Thee is een koud getrokken mousserende thee cuvée, een natuurlijke melange van kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. Door koud te extraheren ‘cold brew’ worden de aroma’s langzaam en gelijkmatig aan de thee afgegeven. De thee is gerijpt op gebruikte houten wijnvaten van het Betuws Wijndomein. Zo wordt het fruit en de tannine van de mousserende thee subtiel geïntegreerd met de hoptonen en de houttoasting. 

Geur I Smaak

In de geur herkent u veldkruiden, citrus, munt, met een vleugje hop en hout. Qua smaak geeft deze alcoholvrije thee een zuivere en verfrissende theesmaak met een bite.

Lekker bij 

Heerlijk, gekoeld, als aperitief of bij een lichte lunch of diner. Combineer HopHout Thee ook eens met zeefruit en zilte groenten zoals lamsoor of een boerenkaas fondue.

 

wijnmaker
Diederik Beker en Arina van Leenen, eigenaars van het Betuws wijndomein, maken met passie en vakmanschap wijnen en andere smakelijke producten van druiven. Het wijnbedrijf beslaat zo'n 7 hectare is gevestigd in Erichem, in de Betuwe. Aangeplant staan verschillende druivenrassen die het goed doen op Nederlandse bodem: Pinotin, Regent, Cabernet Cortis, Vilaris, Riesèl, Sauvignon Gris, Cabernet Blanc, Johanniter en Solaris.

© 2016 - 2024 joostwijn | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.